Услуги · Печат


Първото ни правило - НЕ надвишавай цената, която клиент би получил директно от печатницата. От тук нататък услугите ни като посредник в печатната продукция, фактически идват безплатно до крайния клиент.

Предвид че сме агенция за разпространение и реклама, а не печатница, от друга страна, работим с множество подизпълнители. Това прави намирането на най-доброто отношение цена/качество доста по-лесно. Включваме и консултация относно подхода, технологиите и материалите за всеки проект, с ясна цел - оптимизиране на разходите.

Делегирайки цялата организация по принт продукцията, компаниите са стъпка напред към фокусиране там, където тяхната сила наистина е. Оставете организацията на печата, логистиката и разпространението на нас - проверка на файлове, гаранция за качеството на печат, контрол, срокове и качество на разпространение, това е което правим.

Ние от PROMAIL ви гарантираме висок професионализъм, и цени съобразени с безкомпромисно качество и условията на пазара, което доставя до вас уникален продукт, гарант за идеалната информационна среда за вас и крайния потребител.

Уникални проекти, предизвикателни, на пръв поглед невъзможни за изпълнение задачи, такива които вдъхновяват и дават резултати.


НАШИТЕ ПЕЧАТНИ УСЛУГИ


Листовки

Брошури

Дипляни

Плакати

Стикери

Визитки

Папки, печат върху офис материали

Календари

Всякакви хартиени изделия

Печат на ароматизатори

Печат върху текстил

Винил

Лепящи фолиа и подови стикери

Билбордове, хоругви и целия диапазон на широкоформатния печат

Светещи кутии, неонови надписи, рекламни конструкции и най-различни нестандартни решения

Брандиране на автомобили, витрини, събития


ЦЕНООБРАЗУВАНЕ


Стойността на отпечатването зависи от вида и формата на рекламните материали, количеството, вида на използвания материал, броя на цветовете и срока за изпълнение. Ако имате въпроси свържете се с нашия екип. 

За оферти и заявки за дизайн, предпечат и отпечатване на рекламни материали, свържете се с нашия екип.