Услуги · Печат


Първото ни правило - НЕ надвишавай цената, която клиент би получил директно от печатницата. От тук нататък услугите ни като посредник в печатната продукция, фактически идват безплатно до крайния клиент.

Предвид че сме агенция за разпространение и реклама, а не печатница, от друга страна, работим с множество подизпълнители. Това прави намирането на най-доброто отношение цена/качество доста по-лесно. Включваме и консултация относно подхода, технологиите и материалите за всеки проект, с ясна цел - оптимизиране на разходите.

Делегирайки цялата организация по принт продукцията, компаниите са стъпка напред към фокусиране там, където тяхната сила наистина е. Оставете организацията на печата, логистиката и разпространението на нас - проверка на файлове, гаранция за качеството на печат, контрол, срокове и качество на разпространение, това е което правим.

Ние от PROMAIL ви гарантираме висок професионализъм, и цени съобразени с безкомпромисно качество и условията на пазара, което доставя до вас уникален продукт, гарант за идеалната информационна среда за вас и крайния потребител.

Уникални проекти, предизвикателни, на пръв поглед невъзможни за изпълнение задачи, такива които вдъхновяват и дават резултати.

Галерия с част от нашата продукция може да видите на нашата Facebook страница      


НАШИТЕ ПЕЧАТНИ УСЛУГИ


Листовки

Брошури

Дипляни

Плакати

Стикери

Визитки

Папки, печат върху офис материали

Календари

Всякакви хартиени изделия

Печат на ароматизатори

Печат върху текстил

Винил

Лепящи фолиа и подови стикери

Билбордове, хоругви и целия диапазон на широкоформатния печат

Светещи кутии, неонови надписи, рекламни конструкции и най-различни нестандартни решения

Брандиране на автомобили, витрини, събития


ЦЕНООБРАЗУВАНЕ


Стойността на отпечатването зависи от вида и формата на рекламните материали, количеството, вида на използвания материал, броя на цветовете и срока за изпълнение. Ако имате въпроси свържете се с нашия екип. 

За оферти и заявки за дизайн, предпечат и отпечатване на рекламни материали:

Т 087 888 6338

E promailbg.net@gmail.com

КОНТАКТНА ФОРМА